Zoek accommodatie in Mayrhofen - Hippach

Powered by Booking.com  

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

> Toon alle accommodatis
  • Gratis annuleren
  • Laagste prijs garantie
  • Eenvoudig in het Nederlands te boeken
 

Skigebied Mayrhofen - Hippach

Het skigebied van Mayrhofen is ontstaan uit de aaneenschakeling van de skigebieden Mayrhofen, Hippach, Finkenberg en Tux en is het grootste deelskigebied in het Zillertal. Vanuit het centrum van Mayrhofen vertrekt de Penkenbahn gondellift waarmee je mooi centraal in het skigebied uitkomt. Het skigebied is sterk uitgebreid door nieuwe liften bij Lanersbach. Mayrhofen is ooit ontstaan uit een verzameling van kleine dorpjes en bevind zich op 630 meter hoogte.

Dorpen in skigebied Mayrhofen - Hippach zijn:
Mayrhofen, Hippach, Finkenberg, Tux
142 km piste totaal
40 km blauwe piste %
69 km rode piste %
33 km zwarte piste %
Dal: 630 m - Hoogste punt: 2.500 m
10 gondels | 17 stoelliften | 18 sleepliften
967 km v.a. Utrecht | reistijd: 10:00 uur

Ski en après-ski

Wat après-skiën betreft spant Mayrhofen de kroon en is er voor iedereen wel wat te beleven. Direct onderaan de Penkenbahn zit de beruchte Icebar. In het centrum bruist het iedere dag in onder andere de Harakiri Bar, Bruck'n Stadl, de Speak Easy bar en de Schlüssel Alm. Vanuit Mayrhofen brengt de Penkenbahn je binnen enkele minuten naar het Penken-gebied. Aan de andere kant van het dorp kun je met de Ahornbahn naar het Ahorn-gebied, met bovenin vooral blauwe pistes. De Harakiri-piste is met een hellingspercentage van 78% de meest steile, geprepareerde piste van Oostenrijk. Geheel in contrast met het levendige Mayrhofen biedt Finkenberg juist de rust en ontspanning. Vanuit dit dorp is het skigebied echter net zo makkelijk te bereiken met de Finkenberger gondelbaan.

Foto's van het skigebied

Wintersport in Mayrhofen Skipiste in Mayrhofen Bergrestaurant in de winter in Mayrhofen Harikiri skipiste in Mayrhofen Accommodatie in Mayrhofen Uitzich Mayrhofen