Achensee - meer in oostenrijk

Over ons

Oostenrijkdirect.nl is een initiatief om het rechtstreeks boeken van accommodaties in Oostenrijk te promoten en te vereenvoudigen. Steeds vaker boeken consumenten hun accommodatie direct bij de VVV's in Oostenrijk.

Contactgegevens

UNITED ORANGE
info@united-orange.com
www.united-orange.com
Kampenstraat 2C
7575 EK OLDENZAAL

Voordelen van direct boeken

 1. Het complete aanbod
  Alle accommodaties van een dorp of gebied zijn in het centrale systeem ingevoerd
 2. Gebruiksvriendelijkheid
  Bijna alle skidorpen in Oostenrijk werken met het boekingssysteem van Feratel. Het systeem biedt eenvoudige zoekmogelijkheden, maar juist ook geavanceerde mogelijkheden indien u wenst.
 3. Vrijblijvende aanvragen insturen
  De boekingssystemen van de VVV's bieden in de meeste gevallen een mogelijkheid om vrijblijvende aanvragen in te sturen. Deze aanvragen komen in een poolsysteem terecht waar alle verhuurder in kunnen kijken. U ontvangt snel passende aanbiedingen met deze aanvraagtools.
 4. Actuele beschikbaarheid
  Met uw eigen zoekopdrachten wordt direct de actuele beschikbaarheid van accommodaties geraadpleegd. Wat u ziet is vrij en kan direct online worden geboekt.
 5. Direct contact met de verhuurder
  Indien gewenst kunt u direct contact onderhouden met de verhuurder via e-mail of telefoon. Dit om bijvoorbeeld speciale wensen af te stemmen of details over de accommodatie of ligging op te vragen.

Om het u makkelijk te maken biedt onze website integraal toegang tot de boekingssystemen van alle populaire wintersportplaatsen en vakantieregio's in Oostenrijk.

Zoeken en boeken

Bent u op zoek naar een hotel, appartement, pension of vakantiewoning in Oostenrijk? Via de boekingssystemen op onze website kunt u alle accommodaties bekijken en online boeken. U voert zelf het gewenste zoekprofiel in en de beschikbaarheid wordt direct getoond. Uw reservering kunt u online vastleggen. De meeste VVV's hanteren een aanbetalingsbeleid van 30%. Uw creditcard wordt gebruikt om de authenticiteit van de boeking te controleren, niet om te betalen.