Achensee - meer in oostenrijk

Informatie

Boeken via de VVV

Op onze website helpen we je om zo snel een eenvoudig mogelijk een accommodatie te boeken via de VVV's in Oostenrijk. Alle (ski)gebieden hebben een eigen boekingssysteem met daarin vaak honderden accommodaties. Deze boekingssystemen kun je via onze website direct benaderen omdat wij met de VVV's samenwerken en op hun systemen zijn aangesloten.

Directe boeking

In de meeste gevallen kun je een boeking direct vastleggen via de knop 'Boeken'. Je ontvangt direct na je reservering een e-mail bevestiging en een PDF bestand waarin alle boekingsgegevens zijn vermeld. Aanbetalingen en dergelijke zijn per gebied of soms per verhuurder verschillend. Je ziet tijdens het afronden van je reservering wat de mogelijkheden zijn.

Aanvraag (vrijblijvend)

Sommige accommodaties kun je niet online boeken, maar zijn via een aanvraag te reserveren. Na het indienen van een aanvraag zal de verhuurder je per separate e-mail laten weten of er plek is en wat de totaalprijs is. De reservering komt uiteindelijk tot stand via gewoon 'mailverkeer' tussen jou en de verhuurder. Meestal verlangt de verhuurder 30% van de boekingssom als aanbetaling. Het indienen van een aanvraag is vrijblijvend en geldt niet als een reservering.

Betalen

Bij directe online boekingen betaal je op verschillende manieren, dit verschilt per gebied. In veel gevallen heb je een creditcard nodig. Deze wordt meestal alleen voor authenticatie gebruikt, dit om nep-boekingen tegen te gaan. In sommige gevallen wordt de creditcard echter wel gebruikt als betaalmiddel, meestal betreft het dan de aanbetaling van ± 30% van de boekingssom.

Alle informatie over betalen en aanbetalingen kom je vanzelf tegen bij het afronden van jouw online reservering.

Veel plezier met zoeken en boeken!