VVV Bischofshofen

 • Tourismusverband Bischofshofen
 • Salzburger Straße 1
 • Bischofshofen
 • +43 (0)6462 2471
 • Accommodaties Bischofshofen

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
   

  Wintersport in Bischofshofen

  Bischofshofen is een stad in het westen van Oostenrijk met ongeveer 10.000 inwoners. Deze stad is een bekende en populaire wintersportlocatie. In Bischofshofen zelf kun je niet echt skiën maar in het nabijgelegen dorpje Hochkeil kun je zeker fatsoenlijk skiën, Bischofshofen ligt ongeveer 22 kilometer van Hochkeil dus met de auto is het prima te doen.

  Geniet van een wintersport in Bischofshofen

  Accommodaties wintersport

  Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

  Vakantiehuis boeken

  Steeds meer wintersporters boeken een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In deze accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TUI villas, Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

  Kenmerken Bischofshofen
  Camping aanwezig, Gezellige dorpskern, Mondaine plaats

  Zomervakantie

  Zomervakantie in Bischofshofen is erg comfortabel door de zeer rustige uitstraling en de vriendelijke bewoners. Gasten worden als vrienden ontvangen. Hier leef je met traditie in je hart, gevoel in het leven en vernieuwing in denken. In Bischofshofen voel je de idylle, rust en warmte. Actieve vakantiegangers vinden hier de beste mogelijkheden om te wandelen, fietsen, bergbeklimmen, klimmen of hardlopen. Kenners waarderen de regionale keuken, de alpenhuttencultuur, de natuurbelevenis, en tradities op het oogstfeest. Het vakantiegevoel is thuis in Bischofshofen