VVV Fügen

Fügen is onderdeel van skigebied Zillertal Arena. Hierboven vindt u de contactgegevens van de VVV in Fügen. Klik op de accommodatie-link voor boekingen via de lokale VVV. Op de website van Tourismusverband Fügen vind je uitgebreide informatie over het skigebied, bezienswaardigheden, cultuur en activiteiten.

Accommodaties Fügen

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar
 

Wintersport in Fügen

Het familieskiresorta Fügen is perfect om in de winter met kinderen te skiën en biedt gemakkelijke oefengebieden voor beginners in het dal en lange afdalingen op de berg. De gratis skibus brengt u snel en gemakkelijk naar het naburige skigebied Hochfügen-Hochzillertal. In de uitstekende en populaire skigebieden Hochfügen-Hochzillertal en Spieljoch wachten moderne liftinstallaties en perfect geprepareerde pistekilometers op u. Naast winterse activiteiten als romantisch sneeuwschoenwandelen, kunt u in Fügen ook rodelen, langlaufen en schaatsen. Plezier voor het hele gezin is gegarandeerd.

Skiverhuur prijzen | Skiles prijzen
Geniet van een wintersport in Fügen

Accommodaties wintersport

Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

Vakantiehuizen in trek door corona

Steeds meer mensen zijn op zoek naar een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In dit soort accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

Skigebied

Fügen is onderdeel van skigebied Hochzillertal - Hochfügen
85 km piste totaal
30 km
blauwe piste
41 km
rode piste
14 km
zwarte piste
Kenmerken Fügen
Gelegen in een skigebied, Langlaufgebied, Gezellige dorpskern, Kindvriendelijk

Zomervakantie

In de zomer is het in Fügen ongekend genieten van het prachtige panorama van de omliggende bergen. Veel mensen beleven hier leuke en spannende uren op de huisberg van Fügen, de Spieljoch. Iedereen die er ooit is geweest, wil teruggaan - vooral met kinderen. Het Spieljoch houdt wat de naam belooft: avonturen en belevenissen in de natuur, voor elke generatie! Vanaf het bergstation bereikt u ook gemakkelijk het hoogste punt van de Spieljoch in ongeveer 20 minuten via het blote voetenpad naar de top! "De wonderen van de natuur", is een absoluut hoogtepunt op vakantie met het gezin. Midden in de natuur wordt op speelse wijze kennis over de natuur en de dierenwereld overgebracht. Zomervakantie in Fügen belooft voor iedereen een top vakantie te worden.