VVV Hinterglemm

 • Tourismusverband Saalbach Hinterglemm
 • Glemmtaler Landesstr. 550
 • Saalbach
 • +43 6541 6800-68
 • Accommodaties Hinterglemm

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
   

  Wintersport in Hinterglemm

  Ooit was Hinterglemm een buitenwijkje van het grote nabij gelegen Saalbach, maar Hinterglemm is de laatste jaren uitgegroeid tot een luxueus dorp dat alle wintersportfaciliteiten in huis heeft. Samen met Saalbach vormt Hinterglemm het bekende skigebied Saalbach Hinterglemm dat met 210 kilometer ruim voorzien is van pistes. De meeste pistes zijn vanuit Hinterglemm goed bereikbaar met een uitstekend liftsysteem. Zowel Saalbach als Hinterglemm hebben een goede reputatie als het om après ski gaat. In Saalbach draait het vooral om de vele winkels, in Hinterglemm wordt er tijdens het wintersportseizoen elke avond flink gefeest. De bekende Goaßstall bar is zelfs enkele malen bekroond tot beste après ski bar van de Alpen.

  Geniet van een wintersport in Hinterglemm

  Accommodaties wintersport

  Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

  Vakantiehuis boeken

  Steeds meer wintersporters boeken een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In deze accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TUI villas, Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

  Skigebied

  Hinterglemm is onderdeel van skigebied Saalbach Hinterglemm
  270 km piste totaal
  140 km
  blauwe piste
  112 km
  rode piste
  18 km
  zwarte piste
  Kenmerken Hinterglemm
  Camping aanwezig, Gelegen in een skigebied, Skipiste tot aan het dorp, Gezellige dorpskern, Kindvriendelijk, Levendige après-ski

  Zomervakantie

  Zomervakantie in Hinterglemm is weggelegd voor jong en oud, met prachtige natuur, interessante bezienswaardigheden en vriendelijke mensen is dit een vakantiebestemming voor het hele gezin. Hinterglemm staat bekend om de ongerepte natuur en de prachtige wandelpaden. Gedurfde downhillers en enduro-bikers hebben meer dan 70 km aan lijnen en paden, 9 bergbanen op 7 bergen in de grootste fietsregio van Oostenrijk.