VVV Innsbruck

 • Innsbruck Tourismus
 • Burggraben 3
 • Innsbruck
 • +43 512 / 59 850
 • Accommodaties Innsbruck

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
   

  Wintersport in Innsbruck

  Wintersport in Innsbruck is voor veel mensen een prachtige belevenis, met verse sneeuw op de velden en boomtoppen en bergen die zonnestralen weer terug laten glinsteren. Een echte traktatie voor lichaam en geest. De sneeuw bedekt het landschap met een vredige stilte: geniet van deze rust en neem de ontspanning mee naar huis. Maak prachtige skitochten en beleef de winter in Innsbruck!

  Geniet van een wintersport in Innsbruck

  Accommodaties wintersport

  Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

  Vakantiehuis boeken

  Steeds meer wintersporters boeken een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In deze accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TUI villas, Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

  Kenmerken Innsbruck
  Camping aanwezig, Gelegen in een skigebied, Skipiste tot aan het dorp, Grote stad, Gezellige dorpskern, Mondaine plaats, Overdekt zwembad, Wellnes centrum

  Zomervakantie

  Innsbruck trekt zowel in de winter als in de zomer veel touristen aan, met een prachtige levendige stad en het mooie landschap van Innsbruck ben je hier op het juiste adres voor je zomervakantie! Wandelen is erg populair in Innsbruck, vooral in de bergen. Met talrijke alpenhutten om je heen kun je goed wandelen en ondertussen even uitrusten en even wat drinken en eten. Of het nu hoog boven de toppen is of ontspannen door bloeiende weilanden, wandelen is een passie in Innsbruck.