VVV Nauders

 • Nauders Tourism
 • Dr.-Tschiggfrey-Str. 66
 • Nauders
 • +43 5473 87220
 • Accommodaties Nauders

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
   

  Wintersport in Nauders

  Wintersport vlak bij de Italiaanse grens in Nauders is voor de wintersportliefhebbers dé perfecte plek. Of het nu gaat om carven, freeriden, buckelpoppen of vrijetijdsskiën - in het skigebied Nauders is er genoeg sneeuw voor elke voorkeur. De perfecte hoogte tussen 1.400 en 2.750 meter biedt het bruisende skigebied in Tirol witte pistes zover het oog reikt - en garandeert die tot in de lente! In Nauders is ook een speciaal kinderland, voor gezinnen met kinderen is dit dan ook de perfecte wintersport bestemming.

  Geniet van een wintersport in Nauders

  Accommodaties wintersport

  Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

  Vakantiehuis boeken

  Steeds meer wintersporters boeken een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In deze accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TUI villas, Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

  Skigebied

  Nauders is onderdeel van skigebied Nauders - Reschenpass
  138 km piste totaal
  55 km
  blauwe piste
  66 km
  rode piste
  17 km
  zwarte piste
  Kenmerken Nauders
  Camping aanwezig, Gelegen in een skigebied, Skipiste tot aan het dorp, Gezellige dorpskern, Kindvriendelijk, Levendige après-ski

  Zomervakantie

  Zomervakantie in Nauders is zomer vlakbij de Italiaanse grens. Slechts vijf kilometer scheiden u, in het Tiroolse toeristengebied, van de landgrenzen met Italië en Zwitserland. Vaak, al wandelend, fietsend en verkennend in Nauders, verschijnen de mooiste 'grenzen' vanzelf. Vooral in de zomer heeft het toeristische gebied aan de Reschenpas talloze mogelijkheden om optimaal gebruik te maken van de milde temperaturen buiten. Of het nu gaat om een ​​gezinsvakantie, een romantisch weekend of een reis met vrienden - in Nauders beleeft iedereen zijn persoonlijke zomerhigh.