VVV Westendorf

 • Informatie bureau Westendorf
 • Schulgasse 2
 • Westendorf
 • +43 57507 2300
 • Accommodaties Westendorf

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
   

  Wintersport in Westendorf

  Wintersport in Skiwelt betekent eindeloze tochten, mooie uitzichten en weidse pistes langs mooie bosranden. En dat in het grootste aaneengesloten skigebied van Oostenrijk met 280km piste. Vanuit de sfeervolle plaatsen Ellmau, Scheffau, Westendorf, Brixen, Söll, Hopfgarten en Going ben je snel op de piste. Het skigebied Wilder Kaiser Brixental, Ook wel bekend onder de naam SkiWelt is een van de grootste aanééngesloten skigebieden van Oostenrijk met 288 kilometer piste en uitstekende liftvoorzieningen. Sfeervolle dorpjes zoals Westendorf en Ellmau weten al decennia Nederlandse wintersporters naar zich toe te trekken.

  Geniet van een wintersport in Westendorf

  Accommodaties wintersport

  Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

  Vakantiehuis boeken

  Steeds meer wintersporters boeken een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In deze accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TUI villas, Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

  Skigebied

  Westendorf is onderdeel van skigebied Skiwelt Wilder Kaiser Brixental
  288 km piste totaal
  126 km
  blauwe piste
  127 km
  rode piste
  35 km
  zwarte piste
  Kenmerken Westendorf
  Camping aanwezig, Gelegen in een skigebied, Skipiste tot aan het dorp, Gezellige dorpskern, Kindvriendelijk, Levendige après-ski, Wellnes centrum

  Zomervakantie

  Ook in de zomer kun je gewoon niet om de Wilder Kaiser en Brixental heen! Wat te denken van 700 km wandelpaden, 70 drieduizenders, 50 almhutten, herbergen en ’Jausenstationen’. De bergbanen van de 'Wilder Kaiser – Brixental' maken het beste van de Tiroler Alpen zeer toegankelijk voor iedereen. Van mei tot en met oktober kun je met de SkiWelt-Erlebnis-Wanderpass gebruik maken van twaalf kabelbanen. Er ligt een avontuurlijke en spannende wereld voor kinderen te wachten op de 6 bergbeleveniswerelden van de Wilder Kaiser. Te voet of met de kabelbaan zijn de beleveniswerelden van mei tot oktober bereikbaar. De paden zijn grotendeels berijdbaar voor kinderwagens en rolstoelgebruikers. Spelenderwijs leren kinderen en allen die jong van geest zijn de natuur beleven en begrijpen.