VVV Gargellen

 • Tourismusbüro Gargellen
 • Haus Valisera 28a
 • Gargellen
 • 0043 5556 72253 310
 • Accommodaties Gargellen

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
   

  Wintersport in Gargellen

  Gargellen is het hoogst gelegen dorp in het Montafongebied en is vanwege de ligging op 1.423 meter de droom van elke skiër! Sneeuwzeker, sfeervol en gastvrij zijn de voornaamste kenmerken van het dorp. Met de gratis skibusverbinding zijn de omliggende dorpen in het Montafongebied eenvoudig te bereiken. Bij een wintersport in Gargellen is de Madrisa-tocht zeer geliefd bij wintersporters, dit is een tocht die je brengt langs alle smokkelaarspaden naar Zwitserland en je gaat uiteindelijk met de trein weer terug.

  Geniet van een wintersport in Gargellen

  Accommodaties wintersport

  Bekijk hier het accommodatie aanbod van de Nederlandse wintersport specialisten.

  Vakantiehuis boeken

  Steeds meer wintersporters boeken een vakantiehuis of chalet voor hun verblijf in Oostenrijk. In deze accommodaties heb je alle ruimte en ben je zelfvoorzienend waardoor je niet bent aangewezen op bijvoorbeeld restaurants. Bekijk het aanbod vakantiehuizen van TUI villas, Belvilla, Chalet.nl, Interhome, Landal, Villa for you en ChaletsPlus.

  Skigebied

  Gargellen is onderdeel van skigebied Montafon
  182 km piste totaal
  96 km
  blauwe piste
  67 km
  rode piste
  19 km
  zwarte piste
  Kenmerken Gargellen
  Gelegen in een skigebied, Langlaufgebied, Gezellige dorpskern, Kindvriendelijk

  Zomervakantie

  In de zomer valt er ook genoeg te beleven in Gargellen. Je kunt er wandelen over smokkelpaden, genieten van het uitzicht of deelnemen aan een van de talloze activiteiten die in het dorp georganiseerd worden. De gastvrije mensen zorgen ervoor dat je een onvergetelijke vakantie beleeft. Gargellen is rustig te noemen in vergelijking met andere dorpen in het gebied. Je kunt er lekker genieten van een drankje in de feesttent of op één van de gezellige terrasjes in Gargellen.