VVV Serfaus

 • Serfaus-Fiss-Ladis Information
 • Gänsackerweg 2
 • Serfaus
 • +43/5476/6239
 • info@serfaus-fiss-ladis.at
 • Accommodaties Serfaus

  Powered by Booking.com

  Incheckdatum

  calendar

  Uitcheckdatum

  calendar
  > Toon alle accommodatis
  • Gratis annuleren
  • Laagste prijs garantie
  • Eenvoudig in het Nederlands te boeken
   

  Wintersport in Serfaus [ Zomervakantie ]

  De mondaine plaats Serfaus is het grootste dorp van het skigebied Serfaus Fiss Ladis. Dit skigebied telt zo'n 212 kilometer piste waar elke type skiër uit de voeten kan op de vele blauwe, rode of zwarte pistes. In het hoogseizoen is er Nederlandstalige skiles mogelijk waarna de kinderen hun eerste kilometers kunnen gaan maken op de 'Kinderschneealm'. Met drie goede aansluitingen vanuit Serfaus, de Alpkopfbahn, de Komperdellbahn en de Sunliner, trek je gemakkelijk en snel het skigebied in.

  De après-ski in Serfaus is klein maar gezellig, Serfaus is een echt familiedorp, er wordt dus niet tot in de late uurtjes gefeest. Natuurlijk kunnen papa en mama wel op een aantal plekken terecht om na een lange dag skiën een drankje te doen in een gezellige Oostenrijkse kroeg. Voorbeelden hiervan zijn de George pub en de Patschi.

  Ook voor langlaufers is er in Serfaus genoeg te doen. Het gehele skigebied Serfaus Fiss Ladis telt in totaal 116 kilometers aan loipes. In het Take-Off Snow & Fun center, bij het middenstation van de Komperdellbahn, kunnen langlaufers zich douchen en omkleden.

  Geniet van een wintersport in Serfaus

  Ski accommodaties Serfaus

  Bekijk het uitgebreide aanbod appartementen, hotels en vakantiehuizen in Serfaus van de wintersport specialist.

  Skigebied

  Serfaus is onderdeel van skigebied Serfaus - Fiss - Ladis
  214 km piste totaal
  47 km
  blauwe piste
  123 km
  rode piste
  44 km
  zwarte piste
  Kenmerken Serfaus
  Gelegen in een skigebied, Langlaufgebied, Skipiste tot aan het dorp, Gezellige dorpskern, Mondaine plaats, Kindvriendelijk, Levendige après-ski, Overdekt zwembad

  Zomervakantie in Serfaus

  Ken je het gevoel: de ene voet voor de andere zetten, hoger en hoger, verder en verder? Bij elke stap voel je de dijbeenspieren een beetje meer. Het landschapspanorama is zo fascinerend dat je je ogen niet kunt geloven. Een diepe adem. De longen vullen zich met de frisse, heldere berglucht. En dan komt het eindelijk! Tussen 1.200 en 3.000 meter hoogte voel je het, de top tintelt. Nu bent u in het wandelgebied Serfaus-Fiss-Ladis aangekomen.

  De vakantieregio Serfaus-Fiss-Ladis biedt 500 kilometer aan wandelpaden. Weelderige groene alpenweiden, ruige rotsformaties en goed ontwikkelde wandelpaden liggen te wachten om ontdekt te worden. Elke hoogte heeft zijn eigen kenmerken. Vanaf 2.000 meter boven zeeniveau voel je de tinteling van de lucht. Om de paar meter langs het panorama-pretparcours zijn er wellness-stations met een ongelofelijk uitzicht. Helemaal tot aan de bergreuzen, zoals de Furgler, waar de top kruist wacht op de wandelaars. En dan ben je daarboven, trek je schoenen uit, poseer "borfuaß" voor de perfecte foto voor het topkruis!