Accommodaties Serfaus - Fiss - Ladis

Powered by Booking.com

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar
> Toon alle accommodatis
  • Gratis annuleren
  • Laagste prijs garantie
  • Eenvoudig in het Nederlands te boeken
 

Skigebied Serfaus - Fiss - Ladis

Serfaus-Fiss-Ladis staat bekend als een veelzijdig, modern en familievriendelijk skigebied. Plezier in de sneeuw is gegarandeerd op 214 uitstekend geprepareerde kilometers piste met een totale oppervlakte van ongeveer 460 hectare.

Dorpen in skigebied Serfaus - Fiss - Ladis zijn:
Serfaus, Fiss, Ladis
214 km piste totaal
47 km blauwe piste %
123 km rode piste %
44 km zwarte piste %
Dal: 1.200 m - Hoogste punt: 2.828 m
12 gondels | 16 stoelliften | 11 sleepliften
888 km v.a. Utrecht | reistijd: 10:00 uur

Serfaus

Serfaus is een charmant dorpje met 1.100 inwoners en is gelegen op het "zonneterras" van de zogenaamde Oberen Gerichtes. Dit is het hoogste deel van de Inn vallei, dat zich uitstrekt van Landeck naar de Reschenpass en is gezegend met veel natuurlijke charme.

Fiss

Fiss is van oudsher een boerendorp maar is de laatste decennia uitgegroeid tot een moderne wintersportplaats met nog steeds die authenticiteit van toen. Fiss is centraal gelegen tussen Serfaus en Ladis en dat maakt het een ideale uitvalsbasis voor dit skigebied.

Ladis

Ladis is een gezellig en klein dorpje gelegen aan de rand van het zonneplateau. Ladis is een stuk kleiner dan Serfaus en Fiss. In ladis vind je een schaatsvijver en wandelpaden. Vanuit Ladis vertrekt een gondellift die je in één keer naar Serfaus brengt. Vandaaruit kun je diverse skitochten maken. De piste naar Ladis is een mooie lange blauwe afdaling, ideaal voor kinderen.

Foto's van het skigebied

Ski Gondel Serfaus Fiss Ladis Skiën met uitzicht Serfaus Fiss Ladis dorp Skiën in Serfaus Appartement Fiss Accommodatie in Ladis