VVV Fiss

  • Serfaus-Fiss-Ladis Information
  • Gänsackerweg 2
  • Serfaus
  • +43/5476/6239
  • info@serfaus-fiss-ladis.at
Hierboven staan de contactgegevens van de VVV in Serfaus Fiss Ladis. Klik op de link om een accommodatie te boeken via de VVV van dit gebied. Op de website van Tourismusverband Serfaus Fiss Ladis is uitgebreide informatie te vinden over het skigebied, bezienswaardigheden, cultuur en activiteiten.

Accommodaties Fiss

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

Fiss

Fiss is een leuk, authentiek dorp om met de hele familie je wintersportvakantie te beleven. Het is een stuk kleiner en knusser dan het nabij gelegen Serfaus en tegelijkertijd wat groter en levendiger dan het kleine broertje Ladis. Samen vormen deze drie plaatsen het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis, rijk aan meer dan 212 kilometer aaneengesloten piste. Hoe hoger je het gebied intrekt hoe uitdagender de afdalingen worden.

Voor snowboarders is er in Fiss het Snowpark Fiss-Ladis aanwezig, dit park beschikt over een fun- en oefenterrein, rails, een permanent raceparcours, een buckelpiste en een snelheidsmeter. Ook voor langlaufers biedt Fiss de mogelijkheid om tot ver in april te langlaufen tot boven de 2.000 meter, het skigebied biedt ruim 115 kilometer aan langlaufloipes.

Gezelligheid is altijd te vinden in Fiss, het dorp heeft wel een beperkt aantal kroegen, maar hierdoor is het overal zeer gezellig. Ook heb je in Fiss toegang tot een beautycentrum compleet met massagestudio, solarium en sauna. Kijk voor informatie over het skigebied, skipas prijzen en pistekaarten op www.serfausfissladis.nl.

Fiss + Skipas

inclusief skipas
inclusief skipas
inclusief skipas
inclusief skipas
inclusief skipas
inclusief skipas
Chalets en vakantiehuizen
Chalets vanaf 4 tot 30 personen. Ideaal voor families, gezinnen of groepen.
Bekijk aanbod
Accommodatie + skipas
Bespaar geld en boek je accommodatie inclusief skipas.
Bekijk aanbod
Wintersport specialisten
Boek je wintersport bij Sunweb, Bizztravel, Tui, Snowtime, Chalet.nl, Vrijuit etc.
Bekijken

Meer over Fiss

Kenmerken plaats
Piste tot aan het dorp, Kindvriendelijk
Omliggende plaatsen
In skigebied