Accommodatie boeken

Powered by Booking.com  

Incheckdatum

calendar

Uitcheckdatum

calendar

> Toon alle accommodatis
  • Gratis annuleren
  • Laagste prijs garantie
  • Eenvoudig in het Nederlands te boeken
 

Skigebied Ischgl

Het skigebied van Ischgl en het Zwitserse Samnaun wordt samen de Silvretta Arena genoemd. Wat het skigebied uniek maakt is dat 90% van de pistes boven de 2.000 meter ligt. Het skigebied is daardoor tot aan mei zeer sneeuwzeker en de kans dat je tegen een boom aan skiet is klein.

Dorpen in skigebied Ischgl zijn:
Ischgl
239 km piste totaal
47 km blauwe piste %
140 km rode piste %
37 km zwarte piste %
Dal: 1.360 m - Hoogste punt: 2.872 m
7 gondels | 25 stoelliften | 9 sleepliften
896 km v.a. Utrecht | reistijd: 9:24 uur

Het prachtige Ischgl

Vanuit Ischgl kun je met 3 verschillende gondelbanen het skigebied bereiken. De pistes zijn over het algemeen weider en breder dan in andere Oostenrijkse skigebieden. Het gebied heeft meer dan 200 km piste en is een ware droom voor wintersporters. Ischgl moet je gewoon een keer gezien hebben! In het mondaine dorp is genoeg te beleven en de après-ski is geroemd. Het publiek in Ischgl bestaat onder andere uit trendsetters die uit de hele wereld hier naar toe komen. In de winkels hangt daarom naast peperdure bontjassen ook de nieuwste Amerikaanse wintermode. Zoals je zult begrijpen ligt het prijsniveau in Ischgl voor accommodaties, eten/drinken en de skipas boven het gemiddelde.

Foto's van het skigebied

Skistation Ischgl Paznaun - Ischgl Familie in Ischgl See Paznaunertal skigebied Skiën op de pistes van Ischgl Skigebied Ischgl